Alle <b>scholen</b>

Alle scholen

Natuurlijk ga je naar de open dag van de school waar al je klasgenoten heen gaan! Het is slim om ook even goed te kijken wat er nog meer te vinden is. Zo weet je zeker dat jouw school ook echt bij je past.

Middelbare scholen
in het Gooi

Logo A. Roland Holst College

A. Roland Holst College

Wij zijn het Roland Holst, een daltonschool voor vwo, havo en mavo waar je je zeker thuis gaat voelen. Bij ons kun je namelijk kiezen voor het onderwijs dat het beste bij je past. Ga je voor mavo/havo, havo/vwo of vwo? Of past onze sportklas meer bij je? En ben je hoogbegaafd, dan kun je ook nog kiezen voor Talent! Wat je ook kiest: bij ons kun je niet alleen een 10 halen, maar je vooral ook een 10 voelen!

Bekijk deze school
Logo A. Roland Holst College – QUEST ’21

A. Roland Holst College – QUEST ’21

Bij QUEST ’21 krijg je les op havo- en vwo-niveau, maar wel anders dan op de meeste andere scholen. Je werkt veel samen aan projecten en levensechte opdrachten. Modules noemen we die. Veel van die modules mag je zelf kiezen, dus je mag meebeslissen over wat je leert en hoe je dat doet. Lijkt dat je wel wat, dan past QUEST ’21 misschien wel goed bij jou! QUEST ’21 is onderdeel van het A. Roland Holst College.

Bekijk deze school
Logo Alberdingk Thijm College

Alberdingk Thijm College

Ben je op zoek naar een school die bruist, waar de lesstof inhaakt op de actualiteit en van betekenis is? Samen met een groot enthousiast team van docenten zorgen we voor een school met sfeer, eigentijds onderwijs en een uitgebreid aanbod van activiteiten. Leerlingen voelen zich snel thuis op het Alberdingk Thijm College. En dat is belangrijk, want als jij je thuis voelt, ontdek je wat jij wilt leren en ontwikkelen!

Bekijk deze school
Logo Alberdingk Thijm Mavo

Alberdingk Thijm Mavo

De ATM is de kleinste school van Hilversum. Daardoor is het hier gezellig en kun je helemaal jezelf zijn. Je werkt hier veel samen en dat maakt het leren leuk. Op de ATM krijg je nooit huiswerk, maar doe je het werk op school. Alle aandacht voor jou!

Bekijk deze school
Logo College de Brink

College de Brink

Op College de Brink begeleiden wij jou naar de beste versie van jezelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven jou de tijd om je te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij je past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart!

Bekijk deze school
Logo De Fontein

De Fontein

Een kleine persoonlijke school waar je mavo en mavo/havo (Pre Lyceum stroom) kan volgen. Wij werken samen binnen de Gooise Scholen Federatie met het Goois Lyceum (havo/vwo). Wij kennen de leerlingen en de leerlingen kennen ons. Wij werken vanuit de relatie voor de beste prestatie. Dat doen wij door uitdagend onderwijs te bieden en een gratis Chromebook als leermiddel. Met passie voor jouw toekomst!

Bekijk deze school
Logo Gemeentelijk Gymnasium

Gemeentelijk Gymnasium

Het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum is een modern gymnasium waar we onderwijs aanbieden op hoog niveau in een fijne sfeer. We bieden veel verdieping aan zoals taalcertificaten, bèta-excursies, Chinees als eindexamenvak en de Grote Avond. En het belangrijkste vinden we dat jij je thuis voelt.

Bekijk deze school
Logo Goois Lyceum

Goois Lyceum

Een prettige en open sfeer – geweldige resultaten – school met Technasium (voor vwo & havo) sinds 2009 – Kunst&Media – Big Business – Cambridge Engels – een modern gymnasium met filosofie – mastermodules na lestijd én ook ondersteuning bij gewone vakken – uitstekende docenten en begeleiding – goede doorstroom vanuit de Fontein-mavo naar onze havo

Bekijk deze school
Logo Groot Goylant

Groot Goylant

Groot Goylant is een kleine school met veel mogelijkheden. Samen met jou kijken we wat je al kan, waar je nog hulp bij nodig hebt en waar je het best op je plek bent. Je kunt zelfs kiezen voor de tweetalige opleiding! We dagen je uit om je maximaal te ontwikkelen, want #daargaathetom.

Bekijk deze school
Logo Hilfertsheem College

Hilfertsheem College

Het Hilfertsheem College is een kleinschalige vmbo-school met ongeveer 480 leerlingen. Vind je het belangrijk om samen te kijken naar waar je goed in bent en wat jouw talent is? Dan is het Hilfertsheem College dé school voor jou! Een school waarmee je verder komt.

Bekijk deze school
Logo Huizermaat

Huizermaat

Jij gaat volgend jaar de wereld van de ‘middelbare’ ontdekken! Bij Huizermaat begrijpen we dat dit een spannend avontuur is. Daarom nodigen we je uit om samen met ons jouw middelbare schoolavontuur vorm te geven waarin jij en jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Bekijk deze school
Logo International School Hilversum

International School Hilversum

Wil je voorbereid zijn op de wereld van morgen? Heb je een vwo-advies? en lijkt het je leuk om onderwijs te volgen in een internationale setting met leerlingen uit meer dan 40 verschillende landen? Dan is de tweetalige stroom op de International School Hilversum dé opleiding voor jou!

Bekijk deze school
Logo Laar & Berg

Laar & Berg

Ben je op zoek naar een school met een fijne en veilige sfeer en tweetalig onderwijs? Op Laar & Berg volgen alle leerlingen in de onderbouw tweetalig havo/vwo volgens de uitgangspunten van het IB Middle Years Programme (MYP). De school ligt aan de rand van een natuurgebied en heeft prachtige faciliteiten zoals een groot sportveld. Ons doel is dat iedereen op school ontdekt, leert en inspireert.

Bekijk deze school
Logo Lucent College

Lucent College

We geven je als leerling steeds meer zelf de regie over je eigen leerproces. Vrijheid én verantwoordelijkheid dus. Met alle persoonlijke coaching en begeleiding die daarvoor nodig is. We laten je samen leren in een omgeving die je prikkelt om het beste uit jezelf en de ander te halen.

Bekijk deze school
Logo Montessori Lyceum Gooise Meren

Montessori Lyceum Gooise Meren

Het Montessori Lyceum Gooise Meren is de enige school voor mavo, havo en vwo in Gooise Meren. Ons Montessorionderwijs helpt jou om morgen mooier te maken.

Bekijk deze school
Logo St. Aloysius College

St. Aloysius College

Het St. Aloysius College is een middelgrote school met 540 leerlingen in het centrum van Hilversum. Het is een school voor mavo en havo. Je start bij ons in een mavo/havo brugklas of in een havo brugklas. Na een tweejarige brugklas stroom je door naar mavo 3 of naar havo 3. In klas 1 bieden we vakken als media, kunst, techniek, maar ook extra moderne vreemde talen zoals Spaans en Duits. Ook hebben we #Daargaathetom-lessen, over duurzaamheid en klimaat, digitalisering en diversiteit Nieuwsgierig? Kom naar onze open lesmiddagen of bij ons kijken op de open dag!

Bekijk deze school
Logo Vechtstede College

Vechtstede College

Wij zijn het Vechtstede College! Kom op ons Open Huis kijken of wij de school zijn die bij jou past. Ben je op zoek naar een school met een geweldige sfeer, goede begeleiding en een mooi gebouw? Heb je een mavo-, havo- of vwo-advies? Dan voel je je bij ons vast helemaal thuis! Ook interessant om te weten: leerlingen presteren heel goed bij ons.

Bekijk deze school
Logo Vituscollege

Vituscollege

Op onze prachtige campus ga je voor Bèta, Global, Sport of Art. Er zijn vier ruimtes: een bètagebouw voor beginnende wetenschappers, gymzalen met grote sportvelden, het cultuurgebouw Art en ons hoofdgebouw Global, van waaruit we de wereld ontdekken. Op het Vitus krijg je alle gelegenheid jezelf te ontwikkelen.

Bekijk deze school