College de Brink

College de Brink

Jij verdient het om trots te zijn op jezelf!

Op College de Brink begeleiden wij jou naar de beste versie van jezelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven je de tijd om je te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij jou past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart!
Dit doen wij vanuit vertrouwen, structuur en verbinding.

“Bij alles wat we doen werken we vanuit onze kernwaardes,
de V.I.P. van College de Brink:
Veiligheid, Integriteit en Plezier.
Iedereen op College de Brink is een V.I.P.”

Op College de Brink werk je hard mét je hart!

Iedere nieuwe dag biedt een nieuwe kans om te leren. Wij vragen iedereen verantwoordelijkheid te nemen, samen te werken en te leren van de fouten die een ieder mag maken. Iedere dag krijg je de ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional.

Op College de Brink begeleiden wij jou naar de beste versie van jezelf en mag je zijn wie je bent. Wij geven je de tijd om je te ontwikkelen naar het niveau en de praktijkrichting die bij jou past. Op College de Brink word je gezien en gehoord. Je werkt hard mét je hart! 

Dit doen wij vanuit vertrouwen, structuur en verbinding. Iedere nieuwe dag biedt een nieuwe kans om te leren. Wij vragen iedereen verantwoordelijkheid te nemen, samen te werken en te leren van de fouten die een ieder mag maken. Iedere dag krijg je de ruimte om te groeien als leerling, als burger, als professional. 

Leerdoelen en eigenaarschap

Op College de Brink werk je met vastgestelde leerdoelen per vak. Door middel van gerichte feedback leer je wat er nog geleerd moet worden en waar je staat in het leerproces. Leerlingen krijgen bij ons meer eigenaarschap van dit leerproces, bijvoorbeeld door vooraf te weten wat je leerdoelen zijn.

Structuur en voorspelbaarheid in de lessen

Iedere les op College de Brink geeft jou dezelfde structuur en voorspelbaarheid omdat deze volgens “de CdB” les wordt ingedeeld. We vertellen je hier graag alles over op onze Open Dag of tijdens een lesjesmiddag. 

Talentontwikkeling en positieve benadering

Door betrokkenheid, vertrouwen en positiviteit helpen wij jou je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. 

Het onderwijsaanbod van College de Brink

College de Brink is een school voor vmbo met een breed aanbod van beroepsopleidingen in de regio Gooi- en Vechtstreek. Wij bieden 4 profielen aan op basis- kader- en mavo niveau, te weten:

  • DTO (Duurzaam Techniek Onderwijs), 
  • MVI (Media, Vormgeving & ICT), 
  • HBR (Horeca, Bakkerij & Recreatie) 
  • Z&W (Zorg & Welzijn). 

Wij zijn  een school met ongeveer 600 leerlingen en circa 95 medewerk(st)ers. Verdere informatie is te vinden op de website www.collegedebrink.nl.

College de Brink is onderdeel van de Gooise Scholen Federatie.
Ga naar de website van College de Brink om je aan te melden voor een lesjesmiddag en voor veel meer leuke info en filmpjes of volg ons op de socials.